Som sjef i Sandvikens Bataljon for sesongen 2007 har rådet valgt Remy Winciansen!

 

Her er en liten presentasjon av ham.

Remy er 20 år gammel. Han begynte i Sandvikens i 1993 som soldat. Han ble tropp i 1997.

Remy skulle gå som tropp 1998, men var uheldig og brakk foten så han måtte stå over denne sesongen. Kom tilbake i 1999 og ble sjef for minisandviken. Videre var han innom hellebard-gjengen, men ble faneoffiser i 2000. Sjef for fanegarden ble han i 2002, da han gikk som fanebærer. Han fikk pokalen som beste offiser dette året! Remy har tjent Sanvikens godt, han har fem og tiårs medaljer og offisersorden!

Remy har vert innom slagergjengen og ble tamburmajor. Han var i militæret og gikk inn i slagergjengen da han var ferdig og ble med korpset som slager resten av sesongen.

Remy er ikke den eneste i sin familie som har gått i Sandvikens Bataljon, hans bror har også sin tid her, bl. a. som slager og ikke minst som sjef! (Bjørn Arne Winciansen).

Remy har også rukket å få med seg slagerorden på sin vei. Så man kan trykt si han har bred erfaring fra alle korpsets ”avdelinger”. Sandvikens Bataljon er jo 150 år i sesongen, så vi ønsker Remy lykke til med jobben, og håper den blir minneverdig, for deg, som sjef, og alle oss som følger deg. Stå på!!!

 

Som førstekompanisjef i sesongen 2007 er Stian Waage valgt. Stian har de to siste årene gått som sjef for Sandvikens Bataljon.

Stian begynte i Sandvikens som soldat. Han fikk skjoldet for beste nybegynner. Gikk som hellebard andre året, og ble hellebardsjef tredje året, men ble forfremmet til fjerdeløytnant, og dermed offiser! Han ble valgt til andreløytnant i 2004, og fikk ved sesongslutt pokalen for beste offiser! Ble valgt til førstekompanisjef i 2005, men ble, p.g.a. omstendigheter, sjef dette året. Han fikk offisersorden og femårsmedalje denne sesongen. Han stilte til valg som sjef i sesongen 2006 og ble valgt. I år går han altså som førstekompanisjef. Hans ønske for jubileumsessongen er at vi blir større, ca 40 50 gutter, og dette kommer han til å jobbe for å oppnå.

 

Andreløytnant for sesongen ble Alv–Odin Ørbeck. Han er tredjeårs offiser i år.

Han har gått gradene og har vært adjutant og fjerdeløytnant, og skal ved sesongslutt ha offisersorden. Han har gått i bataljonen siden 1998. Han gikk seks år som soldat, og et år som hellebardsjef før han av sjefen ble valgt til adjutant. Alv–Odin skal ha tiårsmedaljen etter årets sesong.

 

Som fjerdeløytnant denne sesongen er Robin Storevik valgt.

Han gikk i fjor som adjutant og har tatt den naturlige veien videre i gradene. Han begynte i Sandvikens som soldat i 2004, etter en fortid som soldat i Nygaards Bataljon. Han ble forfremmet til halvtropp i 2005.

Robin fikk pokalen som mest fremgangsrike soldat i 2005

 

Jørgen Ruus . Fanebærer i 2007 sesongen ble valgt fjorårets første faneoffiser

Ikke så rart, han fungerte som fanebærer i hele fjord, og greide seg meget bra! Jørgen begynte i Sandvikens i 2005, da han gikk inn i fanegarden som andre faneoffiser. Han skal ha offisersorden ved årets sesongslutt.

 

Tamburmajor i år som i fjor er valgt Helge Bjørn Berge Meyer. (Bebbe)

Han begynte i Bataljonen i 1996 som soldat. I 99 gikk han inn i hellebardgjengen og har gått som sjef der. I 2002 gikk han over i slagergjengen og var der i tre år. Han ble syk i 2005, og tok et hvileår, før han var tilbake i 2006, da som sjef for slagergjengen. Helge Bjørn har fem og tiårsmedaljer, og slagerorden. Han går inn i sin ellevte sesong i år og i fjor tok han også med seg sine to lillebrødre.

 

Eirik Hartvedt har i år valgt å gå inn i fanegarden.

Han gikk som første kompanisjef i fjorårssesongen. Eirik har mange år bak seg i Bataljonen. Han begynte i Sandvikens i 1998, og fikk skjoldet for beste nybegynner. Han har gått som troppssjef og hellebardsjef og i år går han tilbake til fanegarden som første faneoffiser. Han har fem års medalje og som kompanisjef utførte han jobben sin så bra at han fikk pokalen for beste offiser.

 

Preben Falch Jakobsen har sagt seg villig til å gå som andre faneoffiser i 2007.

Han begynte i Sanvikens i 2004 som første faneoffiser, og gikk som det i to år. Han tok seg et hvileår i fjor, og er dermed tredje års offiser i år. Allerede første dag på linje måtte han ta sin første parade! Tøft gjort når man aldri har gjort det før! Men han greide seg bra. Siden ble det flere, så han ble fort varm i trøyen

Sindre Henriksen ble for tredje år på rad valgt til oppslager.

Sindre begynte i Bataljonen i 1999. I 2002 gikk han som troppsjef, men på slutten av sesongen gikk han over i slagergjengen, og fra 1993 har han vært fast slager. Han er en dyktig og ikke minst ivrig slager, og liker seg godt i slagergjengen. Han representerte Bataljonen under Buekorpsenes Dag i fjor, og gjorde dette med stil under slagerkonkurransen. Som nevnt er Sindre tredje års offiser og skal ha offisersorden ved sesongslutt. Han har femårsmedaljen og slagerorden

 
 
 

.