Skalker

Sandviksguttenes Forening har anskaffet et antall skalker i størrelse S, M, L og XL. Disse kan du prøve, og kjøpe i huset til selvkost. Du kan også bestille slips med korpsets emblem.

Gjør følgende for å finne din skalkstørrelse:

Finn frem et målebånd (det går ikke med tommestokk). Still deg foran speilet. Begynn med å holde enden av målebåndet ca. 1 cm over øyenbrynene, midt i pannen. Dra målebåndet rundt der hvor skalken skal sitte til du kommer rundt. Ikke stram for hardt. Les av der hvor strekene begynner. Snu målebåndet opp ned. Gjenta operasjonen. Dersom du får samme mål, noter dette i cm med en desimal på et stykke papir. Søk om nødvendig hjelp fra målekyndige familiemedlemmer.

Størrelse S: 0 – 55,4 cm
Størrelse M: 55,5 – 57,4 cm
Størrelse L: 57,5 – 59,5
Størrelse XL: 59,5 – 61,5 cm

Vær oppmerksom på følgende: Skalker er ganske stive og former seg ikke etter hodet. Husk også at der er forskjell på størrelser fra ett land til et annet. Min er f. eks. 6 7/8, størrelse 56. Det betyr at den har engelske mål. Våre nye skalker har amerikanske mål. Sjekk denne konverteringstabellen. En god regel er å gå opp en størrelse dersom du ligger i grenseområdet. Vi har innlegg som kan klistres på innsiden. Er du i tvil, har vi prøveeksemplarer i Huset. Vi har åpent onsdager fra 17:45 – 19:00 og fredager under Åpent Hus (se terminliste). Send bestilling av skalk til morten@aasestrand.no. Skriv "Skalk - XL - 1 stk" i overskriften" for å bestille i denne størrelsen.
Priser:

Skalk kr. 300
Slips kr. 200 (dersom vi har flere igjen).